Μια μαγική φεγγαροβραδιά, οργανώνει ο Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου, στη χαμηλή πλατεία της πύλης Βηθλεέμ, την Τετάρτη 1 Αυγούστου στις 9.30 το βράδυ, σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στην αγαπημένη φίλη Χρυσούλα Τζομπανάκη, που έφυγε από κοντά μας, όχι όμως και από την καρδιά μας.

Στις 8.30 κατά την ώρα προσέλευσης θα δοθεί ένα μικρό κέρασμα. “Στο χώρο των τειχών, στο πανέμορφο θέατρο της πύλης Βηθλεέμ, σας περιμένουμε για να θυμηθούμε, να σιγοτραγουδήσουμε και να απολαύσουμε το αυγουστιάτικο φεγγάρι, μια ημέρα πριν την πανσέληνο!” τονίζουν οι διοργανωτές. Την εκδήλωση προλογίζει η πρόεδρος του Συνδέσμου Μαίρη Παχιαδάκη.

Για τη Χρυσούλα Τζομπανάκη θα μιλήσει η αρχαιολόγος Αλεξάνδρα Καρέτσου, ενώ θα διαβάσει αποσπάσματα που επέλεξε από βιβλία της η Έλλη Περάκη, (επιμελήτρια των έργων της) και θα τα απαγγείλει η ηθοποιός Άσπα Μηλιαράκη.

Στο δεύτερο μέρος της βραδιάς, θα ακολουθήσει μουσική εκδήλωση με τον γναθοχειρουργό – σολίστ κιθάρας Γιώργο Μαστοράκη, την καθηγήτρια-μουσικό Ελένη Σφακιανάκη και τον κιθαρίστα Δημήτρη Καρβέλη.

Πρόκειται για μια εκδήλωση προετοιμασμένη με πολλή αγάπη και τρυφερότητα, που θα μείνει αξέχαστη σε όλος,  όπως ακριβώς και η Χρυσούλα!

Η είσοδος είναι ελεύθερη.