Συνδρομή

Καλωσορίσατε στη σελίδα συνδρομών του εντύπου «Αρχαιολογία και Τέχνες».

Τριάντα πέντε χρόνια μετά την πρώτη του κυκλοφορία, το περιοδικό «Αρχαιολογία και Τέχνες»  εγκαινιάζει μια νέα εκδοτική περίοδο. Ανταποκρινόμενο στο αίτημα των ίδιων των αναγνωστών, επανακυκλοφορεί στο χαρτί, ανανεωμένο, εμπλουτισμένο και συλλεκτικό, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική έκδοση. Αυτή τη φορά, η ύλη του, εκτός από άρθρα, περιλαμβάνει συνεντεύξεις προσωπικοτήτων της επιστημονικής κοινότητας της Ελλάδας, αλλά και έναν πλούσιο, αναλυτικό οδηγό ενός αρχαιολογικού χώρου μαζί με ένα πολύπτυχο για την περιήγηση των επισκεπτών.

Τα πρώτα 4 τεύχη της νέας εκδοτικής περιόδου περιλάμβαναν συνεντεύξεις και τα σημαντικότερα κείμενα που αναρτήθηκαν στον ιστότοπο του περιοδικού, επικαιροποιημένα με τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα, από τους ίδιους τους συγγραφείς. Ο αρχαιολογικός οδηγός και το συνοδευτικό πολύπτυχο αποτελούσε πρωτότυπο υλικό. Από το 2017, το έντυπο φιλοξενεί αποκλειστικά πρωτότυπα και αδημοσίευτα κείμενα, τα οποία στη συνέχεια θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα του, ώστε να είναι προσβάσιμα σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Το έντυπο εκδίδεται 3 φορές ετησίως (Δεκέμβριο, Απρίλιο και Αύγουστο), είναι αποκλειστικά συνδρομητικό και διατίθεται έναντι του ποσού των €100.

ΟΡΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ: 1) Αγορά συνδρομής για το εκάστοτε τρέχον έτος πρέπει να γίνεται το αργότερο μέχρι τις 31 Μαρτίου εκάστου έτους.  Αίτηση-καταβολή συνδρομής που φθάνει στα γραφεία μας μετά την ανωτέρω ημερομηνία θα ισχύει για το επόμενο έτος. 2) Η πληρωμή της συνδρομής γίνεται είτε μέσω PayPal ή πιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένης κάρτας στον ιστότοπο της εταιρείας μας στη διεύθυνση https://www.archaiologia.gr/ είτε μέσω εμβάσματος στον καταθετικό λογαριασμό μας στην AlphaBank GR6001401070107002320005184. Παρακαλούμε, αναφέρετε το όνομα του συνδρομητή ως αιτιολογία κατάθεσης. Απόδειξη της συνδρομής θα αποστέλλεται με το πρώτο τεύχος εκάστου έτους. 3) Αντικαταστάσεις τυχόν κακέκτυπων θα γίνονται δεκτές για διάστημα δύο (2) μηνών από την παραλαβή τους από τους συνδρομητές. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία επιστροφής τυχόν κακέκτυπου στα γραφεία μας και την εν συνεχεία αντικατάστασή του, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο τέλος του παρόντος. 4) Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο επιθυμείτε να διακόψετε πρόωρα τη συνδρομή σας, θα σας επιστρέψουμε αναλογικά το μέρος της συνδρομής, που αντιστοιχεί στα μη εκδοθέντα τεύχη εκάστου έτους, δηλ. η  διακοπή–υπαναχώρηση–ακύρωση συνδρομής ισχύει μόνον για το μέλλον. Η επιστροφή του αναλογούντος κατά τα προαναφερόμενα ποσού της συνδρομής θα γίνει εντός μηνός από την ημερομηνία κατά την οποία θα λάβουμε γνώση του αιτήματός σας, εκδιδομένου του σχετικού παραστατικού. 5) Η Εταιρεία μας σας ενημερώνει ότι τα προσωπικά σας στοιχεία, όπως δηλώνονται στο δελτίο αυτό, τηρούνται απολύτως εμπιστευτικά και, καθόσον χρόνο παραμένετε συνδρομητές μας, θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση του σκοπού της συνδρομής σας. Η διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων σχετικών με τις δραστηριότητες του εντύπου καθώς και για την αποστολή υπενθύμισης περί της ανανέωσης της συνδρομής κατά τη εκάστοτε λήξη της. Με την αποστολή του δελτίου δίδετε τη συγκατάθεσή σας για τις σχετικές ενέργειες. Σε κάθε περίπτωση, η Εταιρεία μας, τηρώντας τις διατάξεις που ρυθμίζουν την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένων αυτών που αφορούν την επεξεργασία τους στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες, σας ενημερώνει ότι, για την άσκηση των δικαιωμάτων που απορρέουν από τα άρθρα 12 και 13 Ν. 2472, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα και email που εμφανίζονται στα Στοιχεία Επικοινωνίας στο τέλος του κειμένου.

Στοιχεία Επικοινωνίας : Αρχαιολογία & Τέχνες Α.Ε.Ε., Πλατεία Καρύτση 10, 10561 Αθήνα, τηλ: 210 3228705, email: info@arxaiologia.gr.

Στοιχεία του συνδρομητή
Κάντε κλικ εδώ εάν τα στοιχεία τιμολόγησης είναι διαφορετικά από τα στοιχεία συνδρομής
Στοιχεία τιμολόγησης
Μέθοδος πληρωμής
Πληρώστε μέσω paypal ή πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας στο site μας
Πληρώστε τη συνδρομή σας μέσω εμβάσματος στον καταθετικό λογαριασμό Alpha Bank GR6001401070107002320005184
Κόστος συνδρομής
Έχω διαβάσει και συμφωνώ με τους Όρους χρήσης
Αποστολή