Γίνε μέλος
Αποστολή με email
Το email σας *
email φίλου *
CAPTCHA *
CAPTCHA Code *
Ανανέωση CAPTCHA
Μήνυμα
* υποχρεωτικά πεδία
Αποστολή
Community
   από ptsinari
Δείτε το προφίλ μου
Ταξιδιωτική οδηγία: Η αληθινή Ελλάδα είναι η ενδοχώρα της!
Τελευταία ενημέρωση: 23/04/2012 11:12

Να επισκέπτονται την ενδοχώρα που είναι γεμάτη ιστορία και αξιοθέατα και όχι μόνο τα νησιά, όταν έρχονται στην Ελλάδα, προτρέπει τους τουρίστες και κυρίως τους Aμερικανούς, η εφημερίδα Washington Post σε φωτογραφικό αφιέρωμα που δημοσίευσε με τίτλο «Στην Ελλάδα η ενδοχώρα αξίζει μια δεύτερη ματιά». Το κείμενο υπογράφει ο ελληνικής καταγωγής Bob Carden, ο οποίος επισημαίνει ότι τα νησιά μπορεί να είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αποτελούν τη μοναδική επιλογή για τους τουρίστες. «Ναι, η Σαντορίνη είναι όμορφη, η Κρήτη μυστικιστική, η Πάτμος πνευματική… Οι περισσότεροι τουρίστες πετούν προς Αθήνα, στοιβάζονται σε ένα πλοίο στον Πειραιά και ταξιδεύουν αυθημερόν σε ένα ή περισσότερα από αυτά τα υπέροχα καταφύγια. Και εκεί μένουν. Μεγάλο λάθος» γράφει ο αρθρογράφος και εξηγεί: «Η αληθινή Ελλάδα είναι η ενδοχώρα. Η Ακρόπολη, οι Δελφοί, το Ναύπλιο, ο Όλυμπος, η κατοικία των Θεών».

Δημοφιλή Blogs
Αποτρίχωση ή πώς να μη μοιάζουμε με τα ζώα
από Anna Archaeologist
Η μόδα είναι η τάση που έχει ο άνθρωπος να επεμβαίνει στη φύση. Ωστόσο, η τριχοφυΐα έχει λόγο ύπαρξης.
Ιερό του Διονύσου στα Ύρια της Νάξου
από EviKapa Αρχαιολόγος, MS · Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων
Ιερό του Διονύσου στα Ύρια της Νάξου-Αύγουστος 2009
Σχετικά Blogs
Museum Finder | Ανακαλύψτε τα μουσεία της Ελλάδας
από nikoslefkas
ονομάζομαι Νίκος Καββαδάς και λαμβάνω το θάρρος να σας γνωστοποιήσω μια εθελοντική προσπάθεια που έχω ξεκινήσει εδώ και μερικούς μήνες, την οποία αν βρίσκετε ενδιαφέρουσα, θα παρακαλούσα να προβάλετε μέσα από την σελίδα σας, προκειμένου να γνωστοποιηθεί στους αναγνώστες που πιθανόν ενδιαφέρονται. Η προσπάθεια ονομάζεται Museum Finder και παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες. Παραμένω στην διάθεση σας, για οποιαδήποτε διευκρίνηση χρειαστείτε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Νίκος Καββαδάς
Tripadvisor: Αυτά είναι τα 10 καλύτερα μουσεία στην Ελλάδα για το 2015
από John_A Web Developer
Οι επισκέπτες του Tripadvisor επέστρεψαν από τις διακοπές τους και με τις κριτικές τους επέλεξαν τα καλύτερα μουσεία του πλανήτη.
Αρχείο Blog
2018
2013 (1)
2012 (25)