Τη λειτουργία της νέας της ιστοσελίδας ανακοίνωσε η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων. Στην ιστοσελίδα της ΕΦΑΙ, την οποία μπορείτε να επισκεφθείτε στο σύνδεσμο https://efaioa.gr/, θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για την εξυπηρέτηση των πολιτών, πληροφορίες επίσκεψης, παρουσίαση των αρχαιολογικών χώρων, μουσείων και μνημείων αρμοδιότητας της Εφορείας, καθώς και αναρτήσεις σχετικά με τις εκθέσεις, τις δράσεις και τα έργα της. Η ιστοσελίδα παρουσιάζεται και στην αγγλική γλώσσα και πληροί τις προδιαγραφές προσβασιμότητας για άτομα με ειδικές ανάγκες.

«Ευελπιστούμε ότι θα αποτελέσει ένα ακόμα εργαλείο ενημέρωσης του κοινού για το έργο της ΕΦΑΙ και ενίσχυσης της επικοινωνίας μαζί του» επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Εφορείας.

Τον γενικό συντονισμό της σελίδας είχε η αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Εφορείας, Βαρβάρα Ν. Παπαδοπούλου. Ο σχεδιασμός και η επιμέλεια έγινε από τη Σοφία Κίγκα (αρχαιολόγος–μουσειολόγος), και τον Νικόλα Κυραμάριο (Διοικητικός).

Τη συγγραφή των κειμένων πραγματοποίησαν οι  αρχαιολόγοι της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων: Μανθούλα Αναστοπούλου, Ελένη Βασιλείου, Γεώργιος Γεωργούλας, Βασιλική Γιαννάκη, Παρασκευή Γιούνη, Πολυξένη Δημητρακοπούλου, Βασιλική Δήμου, Αθηνά Ζωγάκη, Ειρήνη Καλλογιάννη, Χάρις Καππά, Ιουλία Κατσαδήμα, Σοφία Κίγκα, Χρήστος Κλείτσας, Σταματία Κορτζή, Ελένη Κοτζαμποπούλου, Θάλεια Κύρκου, Αγγελική Πανάτση, Βαρβάρα Παπαδοπούλου, Δήμητρα Παπαϊωάννου, Ελένη Σκαλιστή, Υπατία Φάκλαρη, Ανθούλα Φιλίδου, Σωτήριος Χαραλάμπους και Νικόλαος Χόινας. Οι φωτογραφίες προέρχονται από το αρχείο της Εφορείας με την υποστήριξη του φωτογράφου της ΕΦΑΙ Παναγιώτη Τσιγκούλη.