Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) διοργανώνει ανοιξιάτικο bazaar των εκδόσεών του από την Παρασκευή 31 Μαρτίου έως και την Κυριακή 9 Απριλίου, στα Museumshops Αθήνας και Θεσσαλονίκης, καθώς και στα πωλητήρια του Δικτύου Μουσείων ΠΙΟΠ.

Μικροί και μεγάλοι βιβλιόφιλοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το πλούσιο εκδοτικό έργο του Ιδρύματος, να ξεφυλλίσουν βιβλία και να αποκτήσουν ή να δωρίσουν τίτλους, με έκπτωση από 10% έως και 45%.

Παράλληλα, μπορούν να διαλέξουν τετράδια, μολύβια και γόμες και άλλα είδη γραφικής ύλης, που έχουν σχεδιαστεί με έμπνευση από τις θεματικές των Μουσείων, με έκπτωση 30%.

Οι Εκδόσεις ΠΙΟΠ περιλαμβάνουν μελέτες για την οικονομική ιστορία, την αρχιτεκτονική, την εξέλιξη του αστικού και αγροτικού τοπίου, το περιβάλλον, τη βιομηχανική κληρονομιά· μεταφράσεις έργων-σταθμών στα πεδία της μουσειολογίας, της βιομηχανικής αρχαιολογίας και της προβιομηχανικής παραγωγής, της ιστορίας των τεχνικών και της τεχνολογίας· βιβλία για την άυλη πολιτιστική κληρονομιά και τα ιστορικά κέντρα πόλεων· και μια πλούσια συλλογή τίτλων με σημείο αναφοράς τα εννέα θεματικά μουσεία του Δικτύου Μουσείων ΠΙΟΠ. Επιπλέον, οι μικροί αναγνώστες θα ανακαλύψουν παιδικά βιβλία με όμορφες ιστορίες που σχετίζονται με τις θεματικές των Μουσείων του Ιδρύματος.

Αναζητήστε τις εκδόσεις ΠΙΟΠ στα:

– Museumshop Αθήνας, Στοά Σπυρομήλιου, ισόγειο (τηλ.: 210 3224923)

– Museumshop Θεσσαλονίκης, Λεωφ. Νίκης 9Α και Δημοσθένους (τηλ.: 2310 527536)

– στα εννέα πωλητήρια του Δικτύου Μουσείων ΠΙΟΠ

Από τις εκπτώσεις εξαιρούνται οι αγορές μέσω e-shop.