Διαρκής μέριμνα του Μορφωτικού Ιδρύματος Εθνικής Τραπέζης είναι να κάνει γνωστό το εκδοτικό του έργο στο ευρύτερο αναγνωστικό κοινό. Γι’ αυτό το λόγο και φέτος, όπως και κάθε χρόνο,  ο Φεβρουάριος είναι μήνας προσφορών και μεγάλων εκπτώσεων στο σύνολο των εκδόσεών του.

Οι βιβλιόφιλοι και όλοι οι φιλομαθείς αναγνώστες μπορούν να αποκτήσουν σπουδαία έργα και τίτλους-κοσμήματα της παγκόσμιας και της εγχώριας πνευματικής παραγωγής σε προσιτές τιμές. Μπορούν να επιλέξουν τα βιβλία που προτιμούν από μια μεγάλη ποικιλία πρωτότυπων και μεταφρασμένων μελετών, οι οποίες καλύπτουν θεματικά ολόκληρο σχεδόν το φάσμα των επιστημών του ανθρώπου (ιστορία, αρχαιολογία, φιλοσοφία, κλασική, βυζαντινή και νεότερη φιλολογία, γλωσσολογία, ιστορία των επιστημών, τέχνη κ.λπ.).

Από τις 14 Φεβρουαρίου έως τις 5 Μαρτίου 2022, τα βιβλιοπωλεία του ΜΙΕΤ σε Αθήνα (Αμερικής 13) και Θεσσαλονίκη (Τσιμισκή 11) περιμένουν το κοινό με μεγάλες εκπτώσεις και ειδικές προσφορές έως 40% στις εκδόσεις του ΜΙΕΤ, της Εθνικής Τράπεζας, του Ιστορικού Αρχείου της ΕΤΕ και του ΕΛΙΑ.

Δείτε εδώ τους καταλόγους των βιβλίων που είναι σε προσφορά.