Διαρκής μέριμνα του Μορφωτικού Ιδρύματος Εθνικής Τραπέζης είναι να κάνει γνωστό το εκδοτικό του έργο στο ευρύτερο αναγνωστικό κοινό. Γι’ αυτό το λόγο και φέτος, όπως και κάθε χρόνο, ο Φεβρουάριος είναι μήνας προσφορών και μεγάλων εκπτώσεων στο σύνολο των εκδόσεών του.

Οι βιβλιόφιλοι και όλοι οι φιλομαθείς αναγνώστες μπορούν να αποκτήσουν σπουδαία έργα και τίτλους-κοσμήματα της παγκόσμιας και της εγχώριας πνευματικής παραγωγής σε προσιτές τιμές.

Μπορούν να επιλέξουν τα βιβλία που προτιμούν από μια μεγάλη ποικιλία πρωτότυπων και μεταφρασμένων μελετών, οι οποίες καλύπτουν θεματικά ολόκληρο σχεδόν το φάσμα των επιστημών του ανθρώπου (ιστορία, αρχαιολογία, φιλοσοφία, κλασική, βυζαντινή και νεότερη φιλολογία, γλωσσολογία, ιστορία των επιστημών, τέχνη κλπ.).

Τα πέντε βιβλιοπωλεία του Ιδρύματος, στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, περιμένουν τους παλιούς και νέους φίλους με μεγάλες εκπτώσεις και ειδικές προσφορές έως 50%. Πιο συγκεκριμένα:

Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης: 40% έκπτωση στο σύνολο των εκδόσεων και 50% σε επιλεγμένους τίτλους.

Ιστορικό Αρχείο ΕΤΕ και Εκδόσεις του ΕΛΙΑ: 50% έκπτωση στο σύνολο των εκδόσεων.

Τα Ιδρύματα που συμμετέχουν με 30-55% έκπτωση στο σύνολο των εκδόσεών τους είναι τα εξής: Alpha Bank, Ακαδημία Αθηνών, Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών – ΕΚΚΕ, Εκδόσεις 21ου αιώνα, Εκδόσεις Ιστός, Εκδόσεις Νησίδες, Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, Εταιρεία Λευκαδικών Μελετών, Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών, Εταιρεία Μελέτης Καθ’ ημάς Ανατολής, Εταιρεία Σπουδών Νεοελληνικού Πολιτισμού – Σχολή Μωραΐτη, Η εν Αθήναις Αρχαιολογική Εταιρεία, Ίδρυμα Γουλανδρή – Χορν, Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, Ίδρυμα Παναγιώτη και Έφης Μιχελή, Ίδρυμα Ριζαρείου Εκκλησιαστικής Σχολής, Ίδρυμα Σάκη Καράγιωργα, Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων, Καΐρειος Βιβλιοθήκη Άνδρου, Κέντρο Λόγου και Τέχνης «Διέξοδος», Κέντρο Μικρασιατικών Σπουδών, Λυμπεροπούλειο Ίδρυμα – Άρτος Ζωής, Μουσείο Γουλανδρή – Φυσικής Ιστορίας, Μουσείο Μπενάκη, Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης, Πολιτιστική Εταιρεία Επιχειρηματιών Βορείου Ελλάδος, Πολιτιστικό Αναπτυξιακό Κέντρο Θράκης – ΠΑΚΕΘΡΑ, Οι εκδόσεις των Συναδέλφων και Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών ΑΠΘ.

Τα Ιδρύματα που συμμετέχουν με 30-55% έκπτωση σε επιλεγμένες εκδόσεις τους είναι τα εξής: Εθνική Πινακοθήκη, Εκδόσεις Καπόν, Εκδόσεις Adventure – Sylvia Ioannou Foundation, Εταιρεία Ελληνικής Βιβλιοδεσίας – Εκδόσεις του Φοίνικα και Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης .

Τα βιβλιοπωλεία του ΜΙΕΤ

Αθήνα: Πεσμαζόγλου 5 (Στοά του Βιβλίου), Αμερικής 13 και Πρατήριο ΕΛΙΑ: Αγίου Ανδρέου 5.

Θεσσαλονίκη: Βασιλίσσης Όλγας 108 και Τσιμισκή 11.