Tο Μουσείο Κοτσανά Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας ανοίγει ξανά και καλωσορίζει τους επισκέπτες του με ένα τριήμερο ξεναγήσεων στη μόνιμη συλλογή του και τις περιοδικές εκθέσεις του. Έτσι από την Πέμπτη 25 έως το Σάββατο 27 Ιουνίου 2020 παιδιά και ενήλικες μπορούν να λάβουν μέρος σε δωρεάν διαδραστικές ξεναγήσεις τόσο στη μόνιμη συλλογή του Μουσείου όσο και στην περιοδική έκθεση «Νίκολα Τέσλα – Ο Άνθρωπος από το Μέλλον».

Πρόγραμμα ξεναγήσεων

–Πέμπτη 25 Ιουνίου και ώρες 12:00 και 14:00: Ξενάγηση στην περιοδική έκθεση «Νίκολα Τέσλα – Ο Άνθρωπος από το Μέλλον», από τον Δημήτρη Γαλάνη.

–Παρασκευή 26 Ιουνίου και ώρα 17:00: Ξενάγηση στη μόνιμη συλλογή «Αρχαία Ελλάδα – οι Απαρχές των Τεχνολογιών» από τον Παναγιώτη Κοτσανά.

–Σάββατο 27 Ιουνίου και ώρα 12:00: Ξενάγηση στη μόνιμη συλλογή «Αρχαία Ελλάδα – οι Απαρχές των Τεχνολογιών» από τον Παναγιώτη Κοτσανά

Πληροφορίες

Η ξενάγηση παρέχεται δωρεάν. Το εισιτήριο εισόδου στην έκθεση επιβαρύνει τους συμμετέχοντες στην ξενάγηση.

Διάρκεια ξενάγησης: 60 λεπτά.

Προτείνεται τηλεφωνική προκράτηση θέσεων, καθώς οι ξεναγήσεις θα είναι ολιγομελείς. Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες και κρατήσεις: 211 411 0044.

Ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων ανά ξενάγηση σύμφωνα με τους κανόνες διαφύλαξης της ατομικής και συλλογικής υγείας: 8 άτομα.

Οι ξεναγήσεις πραγματοποιούνται από το «Μουσείο Κοτσανά Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας», Πινδάρου 6 και Ακαδημίας, Κολωνάκι, Αθήνα.