Γίνε μέλος
Αποστολή με email
Το email σας *
email φίλου *
CAPTCHA *
CAPTCHA Code *
Ανανέωση CAPTCHA
Μήνυμα
* υποχρεωτικά πεδία
Αποστολή
More
Ειδήσεις: Εφορεία Αρχαιοτήτων Αχαΐας
Από την αφίσα της δράσης.

Μια νύχτα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών

Στις 3-4 Νοεμβρίου για παιδιά 8-11 ετών

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αχαΐας δίνει για δεύτερη φορά την ευκαιρία στους μικρούς της φίλους να βιώσουν μία μοναδική εμπειρία που στοχεύει στην οικειοποίηση και τη συναισθηματική σύνδεση με τον μουσειακό χώρο. Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνει στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών το δεύτερο Sleepover (Διανυκτέρευση) που περιλαμβάνει εκπαιδευτικό πρόγραμμα, θεατρικό δρώμενο, αφήγηση μύθων, διανυκτέρευση και πρωινό γεύμα.

Η διανυκτέρευση θα ξεκινήσει το βράδυ του Σαββάτου 3 Νοεμβρίου 2018, και ώρα 20:00, και θα ολοκληρωθεί το πρωί της Κυριακής 4 Νοεμβρίου 2018, και ώρα 09:00.

Η δράση απευθύνεται σε 20 παιδιά, ηλικίας 8 έως 11 ετών, τα οποία θα πρέπει να έχουν μαζί τους: υπνόσακο, μαξιλάρι, κουβερτούλα, φακό, παντόφλες, ένα μπουκαλάκι νερό, και να φορούν άνετα και ζεστά ρούχα.

Υπεύθυνη σχεδιασμού και υλοποίησης της δράσης: Αλεξία Μπαρδάκη, εκπαιδευτικός-μουσειοπαιδαγωγός.

Το σύνολο των δράσεων παρέχεται δωρεάν. Απαραίτητες οι δηλώσεις συμμετοχής τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018. Τηλ. επικοινωνίας: 2610 275070, 2610 276207 και ώρες 09:00-14:00.

Σημειώνεται ότι η ΕΦΑ Αχαΐας θα δώσει προτεραιότητα σε νέους μικρούς επισκέπτες που μέχρι σήμερα δεν είχαν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος στις δράσεις που προσφέρει.

Η δράση πραγματοποιείται με την υποστήριξη των Εθελοντών Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.