Γίνε μέλος
Αποστολή με email
Το email σας *
email φίλου *
CAPTCHA *
CAPTCHA Code *
Ανανέωση CAPTCHA
Μήνυμα
* υποχρεωτικά πεδία
Αποστολή
More
Ειδήσεις: Διεθνής Ημέρα Μουσείων 2018
Η αφίσα του διαγωνισμού.

Διαγωνισμός φωτογραφίας στο Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος

Ελεύθερη είσοδος στις 18 και 19 Μαΐου 2018

Το Ναυτικό Μουσείο της Ελλάδος στο πλαίσιο του φετινού εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων διοργανώνει διαγωνισμό  φωτογραφίας με θέμα «Ταξίδεψε» στις συλλογές του ναυτικού μουσείου και φωτογράφισε το αγαπημένο σου έκθεμα!

Στις 18 και 19 Μαΐου το Ναυτικό Μουσείο της Ελλάδος καλεί το κοινό να περιηγηθεί δωρεάν στις αίθουσές του, να γνωρίσει τις συλλογές του, να  φωτογραφίσει το αγαπημένο του έκθεμα και να πάρει μέρος στο διαγωνισμό για την ανάδειξη της δημοφιλέστερης φωτογραφίας. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να αποσταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του μουσείου [email protected] προκειμένου να αναρτηθούν σε ειδικό άλμπουμ στη σελίδα του μουσείου στο facebook καθώς και στο λογαριασμό του στο twitter. Οι τρεις φωτογραφίες που θα αποσπάσουν τις περισσότερες θετικές αντιδράσεις θα κερδίσουν δώρα.

Αποστολή φωτογραφιών: 18-22 Μαΐου 2018.

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη της καλύτερης φωτογραφίας λήγει στις 31 Μαΐου 2018, και ώρα 14:00.

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής να έχετε κάνει like στη σελίδα του Μουσείου στο facebook (https://www.facebook.com/NautikoMouseioTisEllados/) ή follow στο λογαριασμό του στο twitter (@hmaritimemuseum)

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Πληροφορίες

Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος, Ακτή Θεμιστοκλέους, Πειραιάς. Τηλ.: 210 4516265, 4516822. Email: [email protected]

Ώρες λειτουργίας: Τρίτη-Σάββατο 09:00-14:00.