Το Ναυτικό Μουσείο της Ελλάδος στο πλαίσιο του φετινού εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων διοργανώνει διαγωνισμό  φωτογραφίας με θέμα «Ταξίδεψε» στις συλλογές του ναυτικού μουσείου και φωτογράφισε το αγαπημένο σου έκθεμα!

Στις 18 και 19 Μαΐου το Ναυτικό Μουσείο της Ελλάδος καλεί το κοινό να περιηγηθεί δωρεάν στις αίθουσές του, να γνωρίσει τις συλλογές του, να  φωτογραφίσει το αγαπημένο του έκθεμα και να πάρει μέρος στο διαγωνισμό για την ανάδειξη της δημοφιλέστερης φωτογραφίας. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να αποσταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του μουσείου hellenicmaritimemuseum@gmail.com προκειμένου να αναρτηθούν σε ειδικό άλμπουμ στη σελίδα του μουσείου στο facebook καθώς και στο λογαριασμό του στο twitter. Οι τρεις φωτογραφίες που θα αποσπάσουν τις περισσότερες θετικές αντιδράσεις θα κερδίσουν δώρα.

Αποστολή φωτογραφιών: 18-22 Μαΐου 2018.

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη της καλύτερης φωτογραφίας λήγει στις 31 Μαΐου 2018, και ώρα 14:00.

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής να έχετε κάνει like στη σελίδα του Μουσείου στο facebook (https://www.facebook.com/NautikoMouseioTisEllados/) ή follow στο λογαριασμό του στο twitter (@hmaritimemuseum)

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Πληροφορίες

Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος, Ακτή Θεμιστοκλέους, Πειραιάς. Τηλ.: 210 4516265, 4516822. Email: hellenicmaritimemuseum@gmail.com

Ώρες λειτουργίας: Τρίτη-Σάββατο 09:00-14:00.