Τον σχεδιασμό ενός έντυπου οδηγού οικογενειακής επίσκεψης στη μόνιμη έκθεση του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού προγραμματίζει ο τομέας Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Μουσείου. Για τον λόγο αυτό απευθύνεται στους άμεσα ενδιαφερόμενους… τους μελλοντικούς επισκέπτες του, πιστεύοντας ότι τα σχόλια και οι προτάσεις τους μπορούν να συμβάλουν ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.

Τι ζητάει λοιπόν το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού από εμάς;

Να επισκεφθούμε το μουσείο σε συγκεκριμένη μέρα και ώρα, να το περιηγηθούμε χρησιμοποιώντας τον προτεινόμενο οδηγό και στο τέλος της επίσκεψής μας να πούμε τις εντυπώσεις μας.

Οι προϋποθέσεις για τη συμμετοχή είναι μάλλον απλές. Αρκεί να είμαστε μια παρέα 2-6 ατόμων που γνωρίζονται μεταξύ τους και στην παρέα μας να υπάρχει τουλάχιστον ένας ενήλικας και ένα παιδί 7-12 ετών.

Το επόμενο βήμα είναι να δηλώσουμε συμμετοχή στο τηλέφωνο: 2313 306 467 (κ. Βαλεντίνα Σουμιντούμπ), 09:00-15:00.

Η παραμονή στο μουσείο (Λεωφόρος Στρατού 2, Θεσσαλονίκη) αναμένεται να διαρκέσει συνολικά περίπου 1,5 ώρα και οι καθορισμένες ώρες επίσκεψης είναι οι: Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου, Μ. Τρίτη 30 Απριλίου, Μ. Πέμπτη 2 Μαΐου, Τρίτη 7 Μαΐου, Τετάρτη 8 Μαΐου, Πέμπτη 9 Μαΐου, Παρασκευή 10 Μαΐου (στις 10:00 και στις 12:00).