Αιτήσεις νέων υποψηφίων φοιτητών για το πρόγραμμα «Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό» για το ακαδημαϊκό έτος 2013-14 δέχεται το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Το Πρόγραμμα «Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό» απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να μελετήσουν σε βάθος πτυχές του ελληνικού πολιτισμού, ανεξάρτητα από την ηλικία και το γνωστικό τους υπόβαθρο, με ελάχιστες βασικές προϋποθέσεις την κατοχή απολυτηρίου Λυκείου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή αντίστοιχου τίτλου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Επιπρόσθετα, οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι καλοί γνώστες μίας ξένης γλώσσας κατά προτίμηση της αγγλικής και χρήστες Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Από την επόμενη ακαδημαϊκή χρονιά σύμφωνα με τις επιταγές της Ανοικτής Εκπαίδευσης στο Πρόγραμμα «Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό» θα γίνουν δεκτοί όλοι οι υποψήφιοι που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για τις πτυχιακές σπουδές στο Πρόγραμμα «Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό» υπάρχουν στο: http://www.ouc.ac.cy/web/guest/s1/programme/elp/description και για τις διδακτορικές σπουδές στο: http://www.ouc.ac.cy/web/guest/s1/programme/elp/didakt

Οι αιτήσεις των υποψηφίων υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: http://portal.ouc.ac.cy/applicants.aspx μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου 2013.