Αίθουσα ημιώροφου : ιδιωτικός βίος “στην αποθήκη”.
Οι χώροι αποθήκευσης βρίσκονταν στο ισόγειο των κατοικιών, σε περιβάλλον δροσερό και σκιερό, που βοηθούσε στη μακρά διατήρηση των τροφίμων.
Την εποπτεία των αποθηκών είχαν οι γυναίκες ή οι δούλοι.
Η αγροτική παραγωγή κάθε σπιτιού -σιτηρά, δημητριακά, καρποί, ελιές, λάδι, κρασί –φυλάσσονταν σε μεγάλα πήλινα πιθάρια και μικρότερα αγγεία όπως οι αμφορείς,οι οποίοι προορίζονταν, επίσης, για την αποθήκευση παστών τροφών.
