Σεμινάριο από τους Tom Brogan, Jerolyn Morrison και Jad Alyounis με τίτλο «An Anthropological Approach to Ancient Cooking Techniques: Experimenting with Replicas of Late Minoan Cook-pots and Food» (Μια ανθρωπολογική προσέγγιση αρχαίων τεχνικών μαγειρικής: πειραματικό μαγείρεμα με τη χρήση αντιγράφων υστερομινωικών αγγείων).
Η διάλεξη πραγματοποιείται στο πλαίσιο των φετινών Σεμιναρίων Μινωικής Αρχαιολογίας.
Τα Σεμινάρια έχουν στόχο την εξέταση θεμάτων σχετικών με τα τρέχοντα ερευνητικά προβλήματα της μινωικής Αρχαιολογίας και την παρουσίαση καινούργιου υλικού.
Το Σεμινάριο Μινωικής Αρχαιολογίας φιλοξενείται από την Εν Αθήναις Αρχαιολογική Εταιρεία υπό την ευθύνη των εταίρων αρχαιολόγων Έφης Σαπουνά-Σακελλαράκη, Λευτέρη Πλάτωνα και Γιάννη Παπαδάτου, με γραμματέα τον Colin MacDonald.
* To σεμινάριο αυτό θα γίνει στον κήπο της Αμερικανικής Σχολής Κλασικών Σπουδών, στις 18.30, και θα ακολουθήσει δοκιμή των φαγητών στις 19.30.