Το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης προσφέρει και φέτος τον Φεβρουάριο όλους τους τίτλους του καταλόγου του με μεγάλη έκπτωση. Οι βιβλιόφιλοι μπορούν να αποκτήσουν σε εξαιρετικά προσιτές τιμές σπουδαία έργα και τίτλους-κοσμήματα της παγκόσμιας και της εγχώριας πνευματικής παραγωγής, που καλύπτουν θεματικά ολόκληρο σχεδόν το φάσμα των επιστημών του ανθρώπου (ιστορία, αρχαιολογία, φιλοσοφία, κλασική, βυζαντινή και νεότερη φιλολογία, γλωσσολογία, ιστορία των επιστημών, τέχνη κ.ά.).

Επιπλέον στις φετινές προσφορές του Φεβρουαρίου θα διατίθενται σε έκπτωση επιλεγμένες εκδόσεις από 29 ιδρύματα και φορείς.

Τα βιβλιοπωλεία του Ιδρύματος, στην Αθήνα (Αμερικής 13) και στη Θεσσαλονίκη (Τσιμισκή 11), περιμένουν τους παλιούς και νέους φίλους με μεγάλες εκπτώσεις και ειδικές προσφορές έως 50%.

Οι προσφορές στα φυσικά καταστήματα του ΜΙΕΤ, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, θα διαρκέσουν από 1 έως 28 Φεβρουαρίου 2023. Οι προσφορές στο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο του ΜΙΕΤ (www.mietbookstore.gr) θα διαρκέσουν  από 15 έως 28 Φεβρουαρίου 2023.

Δείτε τη λίστα με τα βιβλία του ΜΙΕΤ εδώ.

Δείτε τη λίστα με τα Ιδρύματα που συμμετέχουν στις φετινές προσφορές εδώ.