Πραγματοποιείται σήμερα στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης η παρουσίαση της αρχαιολογικής και ερευνητικής δραστηριότητας του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας.

Οι σχετικές ανακοινώσεις αφορούν τις ερευνητικές εργασίες των μελών του Τμήματος στην Ελεύθερνα (Ν. Σταμπολίδης, Χρ. Τσιγωνάκη), το Πυργί (Χρ. Τσιγωνάκη), τη Γαύδο (Κ. Κόπακα), το Ιόνιο Πέλαγος και τη Λέσβο (Ν. Γαλανίδου), και την Κραννώνα (Δ. Μποσνάκης). Θα χαιρετίσουν ο Πρύτανης Γιώργος Κοντάκης και η Πρόεδρος του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας Παυλίνα Καραναστάση. Την εκδήλωση συντονίζουν η Άρτεμις Καρναβά (Επίκ. Καθ. Προϊστορικής Αρχαιολογίας) και η Βίκυ Φωσκόλου (Επίκ. καθ. Βυζαντινής Αρχαιολογίας).

Η εκδήλωση πραγματοποιείται διά ζώσης, τηρουμένων των μέτρων για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού, την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021, 17:30-20:30, στην αίθουσα 9 των Διδακτηρίων της Σχολής. Ταυτόχρονα, δίνεται η δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης ελεύθερα για όλες/-ους, κατόπιν ηλεκτρονικής εγγραφής συμπληρώνοντας τη φόρμα (εδώ), ακόμα και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.