H Clio Muse Tours γιορτάζει τις Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς και προσφέρει όλες τις ακουστικές ξεναγήσεις της δωρεάν την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου. Με αφορμή το κοινό ευρωπαϊκό θέμα του φετινού εορτασμού των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς που είναι «Κληρονομιά ανοιχτή σε όλους» (Heritage All Inclusive), η Clio Muse Tours θέλει να μοιραστεί με το ευρύ κοινό τις περισσότερες από 400 ξεναγήσεις που έχει δημιουργήσει από την ίδρυσή της. Στόχος αυτή της πρωτοβουλίας είναι να δώσει τη δυνατότητα σε όλους να ταξιδέψουν μέσα από τις αφηγήσεις της σε μουσεία, αξιοθέατα και γειτονιές σε διάφορες πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Ταυτόχρονα, δίνοντας πρόσβαση σε όλα της τα προϊόντα για μια ημέρα, η εταιρεία θέλει να παροτρύνει μικρούς και μεγάλους να ανακαλύψουν ιστορίες, θρύλους και μύθους αλλά και μνημεία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς που πάντα ονειρεύονταν να επισκεφθούν. Από την Ακρόπολη ή το Κολοσσαίο, στη Βενετία του Καζανόβα και στις γειτονιές της Νέας Υόρκης και του Χονγκ Κονγκ, οι επιλογές είναι ατελείωτες.

Οι χρήστες αφού επιλέξουν την επιθυμητή ακουστική ξενάγηση και την προσθέσουν στο καλάθι τους μπορούν να την κατεβάσουν δωρεάν χρησιμοποιώντας τον κωδικό allinclusive στο checkout. Στη συνέχεια θα λάβουν ένα email με αναλυτικές πληροφορίες και οδηγίες για το πώς να ενεργοποιήσουν τον λογαριασμό τους και να αποκτήσουν πρόσβαση στην ξενάγηση.

Οι ακουστικές ξεναγήσεις της Clio Muse Tours περιέχουν κείμενο, ηχητικές αφηγήσεις και χάρτες καθοδηγώντας τους ταξιδιώτες σε όλη τη διαδρομή.

Οι ξεναγήσεις είναι διαθέσιμες μέσω του Clio Muse Tours app για iOS και Android, ενώ η εταιρεία έχει αναπτύξει και την πλατφόρμα Tour Experience η οποία δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να ακούσουν την ξενάγηση και στον υπολογιστή τους μέσω οποιουδήποτε browser.

Η προσφορά ισχύει για την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου αλλά οι χρήστες θα μπορούν να ακούσουν την ξενάγηση που έχουν κατεβάσει και ενεργοποιήσει οποιαδήποτε στιγμή και όσες φορές θέλουν.

Ανακαλύψτε όλες τις ξεναγήσεις στην ιστοσελίδα της Clio Muse Tour: https://cliomusetours.com/