Το τεύχος 132 (Απρίλιος 2020), του περιοδικού «Αρχαιολογία και Τέχνες» είναι πλέον διαθέσιμο στους επισκέπτες του site σε μορφή PDF, στην κατηγορία «Αρχείο Τευχών» του ιστοτόπου (πατήστε εδώ).

Η ύλη του τεύχους περιλαμβάνει συνέντευξη με τον αρχαιομουσικολόγο Χρήστο Τερζή και άρθρα από τους: Άρη Τσαραβόπουλο και Βιργινία Ματσέλη, Χριστίνα Καζαζάκη και Ελεάνα Μαργαρίτη.

Από το τεύχος 132, το περιοδικό φιλοξενεί και πάλι στις σελίδες του τα δημοφιλή Αφιερώματα της α’ εκδοτικής περιόδου, ξεκινώντας από ένα αφιέρωμα στο παιδικό παιχνίδι, που παρουσιάστηκε σε τρία διαδοχικά τεύχη και το οποίο έχει επιμεληθεί η κοινωνική ανθρωπολόγος Κλειώ Γκουγκουλή. Τα άρθρα του αφιερώματος στο τεύχος 132 υπογράφουν οι: Κλειώ Γκουγκουλή, Ολυμπία Μπομπού, Barbara Carè και Véronique Dasen.

Στην ενότητα «Ελλάδα εκτός Ελλάδος», η Κωνσταντίνα Ζήδρου παρουσιάζει τη Γλυπτοθήκη και την Κρατική Συλλογή Αρχαιοτήτων στο Μόναχο, τα δύο μουσεία στην πλατεία Königsplatz της πόλης, που φιλοξενούν ένα από τα πληρέστερα και σημαντικότερα σύνολα έργων τέχνης της ελληνικής και ρωμαϊκής αρχαιότητας.

Το τεύχος κλείνει με έναν αρχαιολογικό-περιηγητικό οδηγό για τα μνημεία και τα μουσεία της Άμφισσας, που υπογράφει η αρχαιολόγος Ανθούλα Τσαρούχα.