Tο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή συνεχίζει τη συνεργασία του με τη seveneleven και παρουσιάζει τη νέα σειρά διαδικτυακών διαδραστικών ξεναγήσεων «Ψηφιακό παιχνίδι για μεγάλους», ειδικά σχεδιασμένη για άτομα άνω των 65 ετών.

Τον Νοέμβριο, το «Ψηφιακό παιχνίδι για μεγάλους» ξεκινά με τα «Κοινά σημεία», την πρώτη από τις τρεις θεματικές που εντάσσονται στη νέα εβδομαδιαία διαδικτυακή δράση.

Από τα καλοκαιρινά τοπία του Miró, έως τις στέγες του Χατζηκυριάκου-Γκίκα, τα «Κοινά σημεία» επιχειρούν να μας συστήσουν το Παρίσι –την Πόλη του Φωτός– μέσα από δέκα σημαντικά έργα Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών που περιλαμβάνονται στη Συλλογή του Ιδρύματος. Με ερέθισμα επιλεγμένα έργα της Συλλογής και με εργαλείο τη μέθοδο θάλλω, oι συμμετέχοντες εξοικειώνονται βιωματικά με τον κόσμο της τέχνης, μέσα από μία διαδικασία που θυμίζει παιχνίδι.

Σχεδιασμός-υλοποίηση: seveneleven (Νότης Παρασκευόπουλος – Κωνσταντίνα Μαλτέζου).

Πληροφορίες

Η δράση πραγματοποιείται διαδικτυακά μέσω zoom και απευθύνεται σε άτομα άνω των 65 ετών (καθώς και σε άτομα με ήπια γνωσιακή διαταραχή).

Θα διεξάγεται κάθε Πέμπτη και ώρα 19.00 (διάρκεια: 60-75′).

Έως 25 συμμετοχές ανά διαδικτυακή διαδραστική ξενάγηση.

Ελεύθερη συμμετοχή μέσω ηλεκτρονικής προεγγραφής στο goulandris.gr

Σημειώνεται ότι η προεγγραφή για τη δράση της εβδομάδας ανοίγει κάθε Δευτέρα.

Οι συμμετέχοντες θα λαμβάνουν τις πληροφορίες για τη συμμετοχή μέσω zoom κατά την ημέρα διεξαγωγής της δράσης, στη διεύθυνση email με την οποία πραγματοποίησαν την εγγραφή τους.