Η ένατη Ημερίδα Ενδυμασιολογίας που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Ενδυμασιολογίας, με τίτλο «Πρακτικές δημιουργικής επανάχρησης υφασμάτων (19ος-20ός αι.)», θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020.

«Η μαζική παραγωγή και η υπερκατανάλωση που παρατηρούνται στις σύγχρονες κοινωνίες, με βλαβερές συνέπειες για το περιβάλλον, έχουν κινητοποιήσει πολίτες και δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς στην εξεύρεση λύσεων για την επανάχρηση και αξιοποίηση παλαιών “άχρηστων” υλικών» αναφέρουν οι διοργανωτές.

«Ακολουθώντας το πνεύμα των καιρών, αποφασίσαμε να αφιερώσουμε τη φετινή Ημερίδα της Ελληνικής Εταιρείας Ενδυμασιολογίας σε παλαιότερες και σύγχρονες πρακτικές δημιουργικής επανάχρησης, αποκατάστασης, ανακύκλωσης ή ανωκύκλωσης (upcycling) υφασμάτων και διακοσμητικών στοιχείων, με σκοπό να αποκτήσουν νέα μορφή και χρήση».

Το πρόγραμμα της ημερίδας

Πληροφορίες

Για να έχετε πρόσβαση, θα πρέπει να καταβάλετε το συμβολικό ποσό των 5€ στο λογαριασμό της Εταιρείας: Alpha Bank: IBAN: GR53 0140 1050 1050 0200 2024 790, Δικαιούχος: Ελληνική Εταιρεία Ενδυμασιολογίας, και να αποστείλετε το αποδεικτικό στο: info@costume.gr.

Το link στην πλατφόρμα zoom στην οποία θα συνδεθούν όλοι για τη διεξαγωγή της ημερίδας θα σταλεί στους εγγεγραμμένους την παραμονή της ημερίδας.