Το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το καλοκαιρινό του μπαζάρ βιβλίων στην αυλή της Βίλας Καπαντζή (Βασιλίσσης Όλγας 108, Θεσσαλονίκη), την Τετάρτη 1 και την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020.

Στο Παζάρι θα διατεθεί μεγάλο μέρος των εκδόσεων του ΜΙΕΤ και του ΕΛΙΑ με έκπτωση έως 70%. Το κοινό μπορεί να επιλέξει βιβλία από μεγάλη ποικιλία πρωτότυπων και μεταφρασμένων μελετών που καλύπτουν θεματικά όλο σχεδόν το φάσμα των επιστημών του ανθρώπου (ιστορία, αρχαιολογία, φιλοσοφία, κλασική, βυζαντινή και νεότερη φιλολογία, γλωσσολογία, ιστορία των επιστημών, τέχνη κ.λπ.) και όχι μόνο.

Επιπλέον οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να βρουν παλιά βιβλία λογοτεχνίας, ιστορίας και κοινωνικών επιστημών, σπάνια περιοδικά και θεατρικά προγράμματα σημαντικών παραστάσεων σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές, που θα ξεκινούν από 1€.

Κατά τη διάρκεια του μπαζάρ θα ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας για την ασφαλέστερη περιήγηση των επισκεπτών, στο πλαίσιο της πανδημίας COVID-19.

Ώρες λειτουργίας του bazaar: Τετάρτη 1 Ιουλίου: 17:00-21:00, Πέμπτη 2 Ιουλίου: 17:00-21:00.

Σημειώνεται ότι κατ’ εξαίρεση, τις μέρες του μπαζάρ, η τρέχουσα έκθεση «Σφραγίδες, Επιστολές, Γραμματόσημα. Η ταχυδρομική ιστορία της Θεσσαλονίκης» θα λειτουργεί μόνο τις ώρες 17:00-21:00 και όχι στο συμβατικό ωράριο λειτουργίας.