Γίνε μέλος
Αποστολή με email
Το email σας *
email φίλου *
CAPTCHA *
CAPTCHA Code *
Ανανέωση CAPTCHA
Μήνυμα
* υποχρεωτικά πεδία
Αποστολή
Χάρτης
More
Τα Νέα μας
Το εξώφυλλο του τεύχους 120 του περιοδικού «Αρχαιολογία και Τέχνες».
- +
Ακούστε
από Archaeology Newsroom

Tο τεύχος 120 της «Αρχαιολογίας» είναι online

Και στην κατηγορία «Αρχαιολογικοί χώροι» η αρχαία Ασίνη

Το τεύχος 120 (Απρίλιος 2016), του περιοδικού «Αρχαιολογία και Τέχνες» είναι πλέον διαθέσιμο στους επισκέπτες του site σε μορφή PDF, στην κατηγορία Αρχείο Τευχών (πατήστε εδώ).

Η ύλη του τεύχους περιλαμβάνει συνέντευξη του διευθυντή του Ιστορικού και Παλαιογραφικού Αρχείου του Μορφωτικού Ιδρύματος της Εθνικής Τραπέζης (ΜΙΕΤ) Αγαμέμνονα Τσελίκα, και άρθρα από τους: Έφη Σαπουνά-Σακελλαράκη, Ματθαίο Κουτσουμανή, Αρετή Χονδρογιάννη-Μετόκη, Δημήτρη Σφακιανάκη, Ανθή Μπάτζιου-Ευσταθίου, Μαρία Αργυριάδη, Ολυμπία Θεοφανοπούλου, Βιργινία Ρωμάνου, Βασιλική Νικολοπούλου και Σωτήρη Μπεκιάρη.

Το τεύχος περιλαμβάνει, επίσης, το πρώτο μέρος ενός Μικρού Αφιερώματος στις Οικονομικές Κρίσεις, στο οποίο μας εισάγει η Επίτιμη Διευθύντρια του Νομισματικού Μουσείου, Δέσποινα Ευγενίδου. Ακολουθούν κείμενα από τις: Κατερίνα Μπρέγιαννη και Γιόρκα Νικολάου.

Παράλληλα στη νέα κατηγορία «Αρχαιολογικοί χώροι» έχει αναρτηθεί ο αρχαιολογικός οδηγός για την Αρχαία Ασίνη, που έγραψε για το περιοδικό η αρχαιολόγος Γεωργία Ήβου.