Το Κέντρο Σπουδών Σχεδίου Κ.& Ε. Ζαχαράκη ξεκινάει εντατικό τμήμα Γραμμικού Αρχιτεκτονικού / Αρχαιολογικού και Ελευθέρου Σχεδίου την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016.

Η εκπαίδευση στο Γραμμικό Αρχιτεκτονικό / Αρχαιολογικό και Ελεύθερο Σχέδιο γίνεται με μία βιωματική μέθοδο διδασκαλίας. Οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να ασκηθούν στις απαραίτητες τεχνικές άμεσης αποτύπωσης και σχεδίασης αρχιτεκτονικών  και κινητών ευρημάτων καθώς και στη χρήση (μετά από την ολοκλήρωση της εν λόγω εκπαίδευσης) του ηλεκτρονικού υπολογιστή ως οργάνου ορθής αντιμετώπισης και υλοποίησης των σχεδιαστικών αναγκών που προκύπτουν κατά και μετά από μία αρχαιολογική ανασκαφή.

Παράλληλα προσφέρονται τα απαραίτητα εφόδια και σε όσους επιθυμούν να ακολουθήσουν μεταπτυχιακή εκπαίδευση σε τομείς σχετικούς με την Αρχιτεκτονική.

Οι εκπαιδευόμενοι προσέρχονται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή 16:00-22:00. Το κάθε εξάωρο καλύπτει 3 ώρες Ελεύθερο και 3 ώρες Γραμμικό Αρχιτεκτονικό/Αρχαιολογικό Σχέδιο. Η εκπαίδευση ολοκληρώνεται στις 14 Ιουνίου 2016.

Πληροφορίες : Νοταρά 17, Εξάρχεια, Τ.Κ. 10683, τηλ.: 210 8810719 (ώρες επικοινωνίας 09:30-19:00). E-mail : info@c-e-zacharakis.gr

Για τους αρχαιολόγους προβλέπονται ειδικές τιμές. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.