Το Κέντρο Σπουδών Σχεδίου Κ. & Ε. Ζαχαράκη ξεκινάει στις 19 Δεκεμβρίου 2014 νέo τμήμα Γραμμικού-Αρχαιολογικού και Ελευθέρου Σχεδίου με έμφαση στις σχετικές ανάγκες που προκύπτουν κατά τη διάρκεια αλλά και κατόπιν μιας αρχαιολογικής ανασκαφής.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκπαίδευση στο Γραμμικό-Αρχαιολογικό και Ελεύθερο Σχέδιο. Με μια βιωματική μέθοδο διδασκαλίας βασισμένη στο «ενσυνειδήτως παρατηρείν, το ταυτίζεσθαι και το ενσυνειδήτως ζειν», οι σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να ασκηθούν στις απαραίτητες τεχνικές άμεσης αποτύπωσης και σχεδίασης αρχιτεκτονικών και κινητών ευρημάτων και πέραν αυτών να είναι σε θέση να μάθουν τη χρήση του ηλεκτρονικού υπολογιστή σαν όργανο ορθής αντιμετώπισης και υλοποίησης των πάσης φύσεως σχεδιαστικών αναγκών που προκύπτουν κατά και μετά από μια αρχαιολογική ανασκαφή.

Παράλληλα προσφέρονται τα απαραίτητα εφόδια και σε όσους επιθυμούν να ακολουθήσουν μεταπτυχιακή εκπαίδευση σε τομείς σχετικούς με την Αρχιτεκτονική.

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ.

Πληροφορίες: Νοταρά 17, Εξάρχεια,  Τ.Κ. 10683. Τηλ.: 210 8810719 (ώρες επικοινωνίας 09.00-20.00). E-mail: info@c-e-zacharakis.gr