Mία παραμυθένια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, για μικρούς και μεγάλους, με τίτλο «Άγια Νύχτα… στο Μουσείο» διοργανώνει το προσωπικό της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πρέβεζας και του Αρχαιολογικού Μουσείου Νικόπολης, τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014, στις 18.30, στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Νικόπολης.

Μικροί και μεγάλοι θα στολίσουν το δέντρο του Μουσείου με παιδικές ευχές και θα απολαύσουν τις περιπέτειες του τσιγκούνη Σκρουτζ με την προβολή της ταινίας «Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προσφερθεί ζεστή σοκολάτα και γιορτινά γλυκίσματα.

Κάλεσμα αλληλεγγύης

Το Αρχαιολογικό Μουσείο της Νικόπολης, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης, απευθύνει κάλεσμα σε όποιον ενδιαφέρεται να στηρίξει το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου προσφέροντας προαιρετικά τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης μακράς διαρκείας για να δοθούν σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

Τα είδη που μπορούν να προσφερθούν είναι: ρύζι, μακαρόνια, λάδι, όσπρια, γάλα παιδικό σε κουτιά, φρυγανιές, κονσέρβες τροφίμων, χαρτοπετσέτες, σαπούνια, απορρυπαντικά για πιάτα και για ρούχα. Τα είδη θα συγκεντρωθούν στην είσοδο του Αρχαιολογικού Μουσείου Νικόπολης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με τις αρχαιολόγους Πολυξένη Μπάρκα και Γεωργία Πεταρούδα στα τηλέφωνα 26820 89890 και 26820 89892 (Αρχαιολογικό Μουσείο Νικόπολης).