Γίνε μέλος
Αποστολή με email
Το email σας *
email φίλου *
CAPTCHA *
CAPTCHA Code *
Ανανέωση CAPTCHA
Μήνυμα
* υποχρεωτικά πεδία
Αποστολή
Χάρτης
More
Ειδήσεις: Μουσείο
Άποψη αίθουσας του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Βόλου.
- +
από Archaeology Newsroom

Ελεύθερη είσοδος στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Βόλου το Σαββατοκύριακο

14 και 15 Σεπτεμβρίου 2013

Ελεύθερη θα είναι η είσοδος στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Βόλου (Μικρασιατών 1) για όλους τους επισκέπτες του το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013. Το Μουσείο θα είναι ανοικτό από τις 10:00 έως τις 14:00 το Σάββατο και από τις 11:00 έως τις 14:00 την Κυριακή, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να δει από κοντά στοιχεία της φυσικής ιστορίας της περιοχής.

Ορυκτά και πετρώματα από τη Θεσσαλία και γενικά από όλη την Ελλάδα, απολιθώματα θηλαστικών (ελεφαντοειδή, ύαινα, αρκούδα, άλογο, καμηλοπάρδαλη κ.ά.), θαλάσσιων οργανισμών (αμμωνίτες, ιππουρίτες, τριλοβίτες, δίθυρα κ.ά.) που έζησαν πριν από δεκάδες εκατομμύρια χρόνια είναι κάποια από τα εκθέματα που θα έχουν την ευκαιρία να δουν οι επισκέπτες στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Βόλου αυτό το Σαββατοκύριακο.

Επίσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα απολιθωμένα οστά από το πίσω άκρο ελέφαντα, μήκους περίπου δύο μέτρων, που βρέθηκαν στη Βόρεια Ελλάδα και θα εκτεθούν στο Μουσείο περιοδικά για 8 μήνες.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο site του Μουσείου www.volosmuseum.gr και στο τηλέφωνο 2421036555 (10:00-14:00).