Το Πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ ( Η.Β.) πρόκειται να φιλοξενήσει το 34ο Συνέδριο της Ομάδας Θεωρητικής Αρχαιολογίας (Theoretical Archaeology Group – TAG) από τις 17 μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου 2012. Ως εκ τούτου, η οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου καλεί όσους ενδιαφέρονται να παρουσιάσουν εργασίες τους να στείλουν περιλήψεις των εισηγήσεών τους. Δεκτές επίσης είναι και οι προτάσεις οργάνωσης κύκλου εισηγήσεων (sessions) στα πλαίσια του συνεδρίου καθώς και οι προτάσεις για παρουσίαση poster.

Οι εισιγήσεις θα πρέπει να εντάσσονται θεματικά στον ορίζοντα της Αρχαιολογικής Θεωρίας και ειδικότερα στο θέμα Live Archaeology.

Οι υποψήφιοι εισηγητές καλούνται στείλουν τις περιλήψεις τους (μεγέθους μέχρι 150 λέξεις) στην οργανωτική επιτροπή μέσω του ειδικού link και να περιλάβουν το όνομά τους, την ακαδημαϊκή τοςυ ιδιότητα, το email  τους και τον τίτλο της εισήγησης. Οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν για την αποδοχή ή μη της πρότασής τους μέχρι και τις 21 Ιουλίου 2012.

Οι υποψήφιοι οργανωτές κύκλου εισηγήσεων καλούνται να στείλουν την πρότασή τους ( κείμενο μεγέθους μέχρι 250 λέξεων), τον τίτλο της, το όνομά τους, την ακαδημαϊκή τους ιδιότητα και το email τους μέσω του ειδικού εντύπου. Οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν για την αποδοχή ή μη της πρότασής τους μέχρι και τις 14 Ιουλίου 2012, ενώ παρακαλούνται να υποβάλουν μια τελική πρόταση μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2012.

Δεκτές γίνονται και παρουσιάσεις poster. Προτάσεις υποβάλονται μέσω του ειδικού εντύπου. Περιλαμβάνουν τίτλο (μέχρι 20 λέξεις) και περιεχόμενο ( μέχρι 50 λέξεις) του poster, όνομα,  ακαδημαϊκή δραστηριότητα και email του ερευνητή. Οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν για την αποδοχή ή μη της πρότασής τους μέχρι και τις 21 Ιουλίου 2012. Προτάσεις poster για τις οποίες κανείς εισηγητής δεν πρόκειται να παραστεί στο συνέδριο δεν γίνονται δεκτές.

Περισσότερες πληροφορίες στο: http://www.liv.ac.uk/sace/livetag/submissions.htm

Έντυπα αιτήσεων στο: http://www.liv.ac.uk/sace/livetag/guidelines.htm

Επικοινωνία:

δρ Ελένη Ασούτη

Archaeology, Classics and Egyptology

University of Liverpool

Hartley Building, Brownlow Street

Liverpool L69 3GS, UK

Tel: (+44) 151 79 45284

SACE Fax: (+44) 151 79 45057

Email: E.Asouti@liverpool.ac.uk