Την πρόθεσή τους για χορήγηση υποτροφίας με σκοπό την τέλεση διδακτορικής διατριβής πάνω σε θέματα πρόσληψης της Κλασικής Αρχαιότητας ανακοίνωσαν από κοινού το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και το Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Μ. Βρετανίας).

Η υποτροφία έχει τριετή διάρκεια και καλύπτει το κόστος διαβίωσης ( σε βαθμό παρόμοιο με εκείνο της βρετανικής κρατικής υποτροφίας AHRC), τα δίδακτρα και στα δύο πανεπιστήμια καθώς και το κόστος ιδιότητας μέλους στο Κολέγιο St. Hilda’s της Οξφόρδης. Ο διδακτορικός ερευνητής θα έχει πρόσβαση στην υλικοτεχνική υποδομή και των δύο πανεπιστημίων αλλά το διδακτορικό πρόκειται να δοθεί από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Ο επιτυχών υποψήφιος αναμένεται να διαθέτει πανεπιστημιακό πτυχίο με υψηλή βαθμολογία, να διαθέτει ή να πρόκειται να πάρει μεταπτυχιακό τίτλο σε συναφές αντικείμενο και να κατέχει καλά τη γλώσσα ή τις γλώσσες που απαιτούνται για την επαρκή μελέτη του αντικειμένου.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: 31 Μαρτίου 2012.

Ημέρα συνεντεύξεων: 23 Απριλίου 2012

Πληροφορίες για τα έγγραφα αίτησης δίνονται από την Yvonne Bartley (Open University Classical Studies Department Co-ordinator) στο τηλέφωνο , + 44 1908 653247 και στα παρακάτω email.