Ιωάννου Κ. Κοφινιώτου, Ιστορία του Άργους από των αρχαιοτάτων χρόνων μέχρις ημών, εκδ. «Εκ Προοιμίου», Άργος 2008, 510 σελ.

Στις εκδόσεις «Εκ Προοιμίου» βρίσκουμε βιβλία ποιότητας Αργείων και Αργολιδέων συγγραφέων, παλαιοτέρων και συγχρόνων, προϊόν μιας προσπάθειας ανάδειξης και προβολής του πνευματικού δυναμικού του τόπου, και δημιουργίας παρακαταθήκης για τις νεότερες γενιές.
Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε η επανέκδοση ενός βιβλίου που αποτελούσε και αποτελεί τη μοναδική ολοκληρωμένη εργασία για την ένδοξη ιστορία του Άργους.
«Η Ιστορία του Άργους από των αρχαιοτάτων χρόνων μέχρις ημών» είναι έργο του φιλόλογου Ιωάννη Κοφινιώτη και εκδόθηκε το 1892. Στις 510 σελίδες της, καλύπτει τη μυθική και την αρχαία εποχή, γεγονός που μαρτυρά την ευθύνη και το μόχθο του Ιωάννη Κοφινιώτη να συγγράψει μια τεκμηριωμένη αλλά και γλαφυρή λεπτομερή ιστορία της πόλης.
Το βιβλίο, μια πολυτελής συλλεκτική έκδοση, τυπώθηκε όπως ακριβώς κατετέθη στην Ελληνική γραμματολογία από τον συγγραφέα του, πριν από 118 χρόνια.

Κεντρική Διάθεση-Διανομή
Εκδόσεις «Εκ Προοιμίου», Νικηταρά 15, Άργος
Τηλ.: 27510 20419