Άλλες εκδηλώσεις
24 Νοεμβρίου 2021 Έναρξη
24 Νοεμβρίου 2021 Λήξη
18.00 Ώρα
Ελλάδα Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα Διδασκαλίας Μουσικής Βιβλιοθήκης του Συλλόγου οι Φίλοι της Μουσικής), Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη, Αθήνα

Τηλ.: 210 7231271
Ιστοσελίδα

Παρουσίαση της έκδοσης «Ιμβρίων ιερά»

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Παρουσίαση της έκδοσης Ιμβρίων ιερά. Εκκλησιαστικά έργα στους ενοριακούς ναούς της Ίμβρου διοργανώνουν οι εκδόσεις Ποταμός και οι συγγραφείς του βιβλίου Ευγενία Χαλκιά, Αντώνης Μπεκιάρης και Αντώνης Τσάκαλος.

Θα μιλήσουν οι: Όλγα Γκράτζιου (ομότιμη καθηγήτρια Βυζαντινής Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης), Αναστασία Τούρτα (επίτιμη διευθύντρια του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού Θεσσαλονίκης και πρώην διευθύντρια του Ευρωπαϊκού Κέντρου Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Μνημείων) και οι συγγραφείς.

Θα χαιρετίσει ο πρόεδρος του Συλλόγου Ιμβρίων Αθηνών, Γιώργος Παπαθεοδώρου. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.

Κράτηση θέσεων: https://www.eventbrite.com/e/204450556117 (είναι απαραίτητη η κράτηση – προμήθεια μηδενικού εισιτηρίου).

Οι θεατές, συμπεριλαμβανομένων των ανηλίκων από 12 ετών και άνω, εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης (έως 6 μήνες από τη διάγνωση).