Γίνε μέλος
Αποστολή με email
Το email σας *
email φίλου *
CAPTCHA *
CAPTCHA Code *
Ανανέωση CAPTCHA
Μήνυμα
* υποχρεωτικά πεδία
Αποστολή
More
Ειδήσεις: Θεσσαλονίκη
Όλες οι φωτογραφίες
Mουσική βραδιά στο Ανακτορικό Συγκρότημα του Γαλερίου, κατά τη διάρκεια της οποίας μέλη του σχήματος «Διαχρονικό» θα παρουσιάσουν κομμάτια σε στίχους και μουσική του Χρήστου Βερνάρδου και έντεχνο ελληνικό ρεπερτόριο.
- +
Ακούστε
από Archaeology Newsroom

Πανσέληνος Αυγούστου στη Θεσσαλονίκη

Εκδηλώσεις σε τέσσερα μνημεία της πόλης

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης συμμετέχει στις θεσμοθετημένες εκδηλώσεις του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για την Πανσέληνο του Αυγούστου, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

  • Κυριακή 26 Αυγούστου, 21:00 – 23:30: Mουσική βραδιά στο Ανακτορικό Συγκρότημα του Γαλερίου, κατά τη διάρκεια της οποίας μέλη του σχήματος «Διαχρονικό» θα παρουσιάσουν κομμάτια σε στίχους και μουσική του Χρήστου Βερνάρδου και έντεχνο ελληνικό ρεπερτόριο. Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης.
  • Κυριακή 26 Αυγούστου, 20:30 – 23:30:  Άνοιγμα του Ωδείου της Αρχαίας Αγοράς για το κοινό εκτός του κανονικού ωραρίου λειτουργίας.
  • Κυριακή 26 Αυγούστου, 20:30 – 23:00:  Άνοιγμα της Ροτόντας για το κοινό εκτός του κανονικού ωραρίου λειτουργίας.
  • Δευτέρα 27 Αυγούστου, 21:00: Συναυλία στο Επταπύργιο. Το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης, διοργανώνουν βραδιά ποίησης και μουσικής. Στο πρώτο μέρος θα παρουσιαστεί η «Σονάτα του σεληνόφωτος» του Γιάννη Ρίτσου σε απαγγελία της Καριοφυλιάς Καραμπέτη. Στο δεύτερο μέρος ο Γιώργος Εμμανουήλ Λαζαρίδης θα ερμηνεύσει έργα για πιάνο του L. V. Beethoven.

Είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις της Πανσελήνου: Ελεύθερη.

Πληροφορίες: 2310 204 868 / 2313 310 400.