Γίνε μέλος
Αποστολή με email
Το email σας *
email φίλου *
CAPTCHA *
CAPTCHA Code *
Ανανέωση CAPTCHA
Μήνυμα
* υποχρεωτικά πεδία
Αποστολή
More
Ειδήσεις: Τέχνη
Το επιτραπέζιο παιχνίδι «The Grand Museum of Art».

Μπορείτε να γίνετε διευθυντής μουσείου!

Σε επιτραπέζιο παιχνίδι

Στην κατοχή σας, μπορούν τώρα να περάσουν ανεκτίμητα έργα τέχνης. Σαν τη «Μόνα Λίζα», παραδείγματος χάρη. Ε, εντάξει, κατά μία έννοια «στην κατοχή σας».

Σε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι –το «The Grand Museum of Art»– μπορείτε να δώσετε βιογραφικό για τη θέση του διευθυντή, μιας κι ο προηγούμενος εγκατέλειψε, αφήνοντας πίσω του ένα τεράστιο έλλειμμα.

Για να μην κλείσει για τα καλά το μουσείο, οι επιμελητές εκθέσεων –δηλαδή, οι παίχτες– πρέπει να προσελκύουν επισκέπτες, αποκτώντας για λογαριασμό του μουσείου σπουδαία έργα τέχνης και διοργανώνοντας θεματικές εκθέσεις. Ο παίχτης του οποίου η έκθεση που διοργάνωσε ήταν η πιο δημοφιλής είναι αυτός που κερδίζει και θα γίνει ο καινούργιος διευθυντής του μουσείου!

«Νομίζω ότι το “The Grand Museum of Art” έρχεται σε συνέχεια της αποστολής μας να κάνουμε πιο διασκεδαστική και πιο προσβάσιμη την ιστορία της τέχνης» είπε στο «Lost At E Minor», ο Ντέιβιντ Μπολιέ, ιδρυτής του καναδικού ιστότοπου τέχνης «Today is Art Day», ο οποίος λάνσαρε το επιτραπέζιο παιχνίδι. «Αναρωτηθήκαμε “ποιος άλλος διασκεδαστικός τρόπος υπάρχει να έρχεσαι σε επαφή με την τέχνη εκτός από το να επισκέπτεσαι ένα μουσείο;”. Και μας ήρθε η ιδέα ενός επιτραπέζιου παιχνιδιού».

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
1. Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ (Βασίλης Τσεκούρας).