Το Πανεπιστήμιο Κρήτης απευθύνει πρόσκληση για την υποβολή υποψηφιοτήτων για το «Βραβείο Νέου Ερευνητή». Πρόκειται για χρηματικό βραβείο που απευθύνεται σε Μεταπτυχιακούς Φοιτητές και Υποψήφιους Διδάκτορες, που με το ερευνητικό τους έργο έχουν συμβάλει σημαντικά στην προώθηση της επιστήμης τους. Το χρηματικό βραβείο θα συνοδεύεται με ειδικό τιμητικό δίπλωμα του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Υποψηφιότητες μπορούν να υποβληθούν σύμφωνα με τις παρακάτω προϋποθέσεις:

Υποψήφιοι μπορεί να είναι εγγεγραμμένοι Μεταπτυχιακοί Φοιτητές ή Υποψήφιοι Διδάκτορες του Πανεπιστημίου Κρήτης, ή νέοι Ερευνητές που έχουν ολοκληρώσει τις διδακτορικές τους σπουδές στο Πανεπιστήμιο Κρήτης τους τελευταίους 12 μήνες από την προκήρυξη του βραβείου.

Προτάσεις για υποψηφιότητες μπορεί να κατατίθενται από μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας, συμπεριλαμβανομένων των εγγεγραμμένων Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υποψήφιων Διδακτόρων. Κατάθεση υποψηφιοτήτων μπορεί να γίνει και από τους ίδιους τους ενδιαφερόμενους.

Προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων: 20 Ιουλίου 2015.

Διαδικασία υποβολής

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αποστείλου:

– μια σύντομη περιγραφή του υπό βράβευση έργου και της ιδιαίτερης συμβολής του στην προώθηση του επιστημονικού του πεδίου,

– ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα του υποψηφίου (2 σελίδες το πολύ)

– μία συστατική επιστολή από τον Επιστημονικά Υπεύθυνο του Υποψηφίου.

Η κατάθεση των υποψηφιοτήτων θα γίνεται στο γραφείο του Πρύτανη. Πληροφορίες: κα Χ. Τριγύρη, τηλ. 2810 545210, 2810 545202, e-mail: trigyri@rector.uoc.gr

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.