Το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση προκηρύσσει τη χορήγηση 25 υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές (επιπέδου Master’s) σε όλα τα επιστημονικά πεδία, για πανεπιστημιακά ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014.

Η υποτροφία χορηγείται για μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών (επιπέδου Master’s) πλήρους φοίτησης, η επίσημη διάρκεια των οποίων μπορεί να κυμαίνεται από 9 έως 24 μήνες.

Στην επιλογή των υποτρόφων θα συνεκτιμηθούν, εκτός από την επίδοση εκάστου υποψηφίου, η οικονομική του κατάσταση, η τυχόν ύπαρξη κοινωνικών κριτηρίων, καθώς και η ποιότητα του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών που προτίθεται να παρακολουθήσει.

Οι αιτήσεις θα υποβληθούν μόνο ηλεκτρονικά, έως τη Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013, μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος υποβολής το οποίο θα είναι προσβάσιμο στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.latsis-scholarships.gr:81/ . Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν τα δικαιολογητικά σε ηλεκτρονική μορφή (σκαναρισμένα), ενώ σε περίπτωση που επιλεγούν θα κληθούν να προσκομίσουν επικυρωμένα αντίγραφα των δικαιολογητικών που έχουν υποβάλει ηλεκτρονικά.

Τα αποτελέσματα θα γνωστοποιηθούν στους επιλεγέντες την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου 2013.

Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.latsis-foundation.org/gr/153/metaptuxiakes_upotrofies_.html