Περισσότεροι από 80.000 επισκέπτες είδαν την έκθεση «Δεινόσαυροι της Παταγονίας στην Κρήτη» που ολοκληρώνεται την ερχόμενη Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης.

Η έκθεση «Δεινόσαυροι της Παταγονίας» θα μεταφερθεί στην Αθήνα στα Ολυμπιακά Ακίνητα στο πάρκο Γουδή, απέναντι από το Badminton όπου και θα παραμείνει για 6 μήνες (Οκτώβριος του 2012 έως και Μάρτιο 2013) με συνδιοργανωτές και πάλι το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης – Πανεπιστήμιο Κρήτης, τους Φίλους του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης και τη Grupo Cultural SRL της Αργεντινής.

O εκθεσιακός χώρος του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης στο Ηράκλειο θα παραμείνει κλειστός για το κοινό για λόγους συντήρησης των υπολοίπων συλλογών και του κτιρίου από την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου.

Ο εκθεσιακός χώρος θα επαναλειτουργήσει το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου. Το βράδυ της Παρασκευής 7 Σεπτεμβρίου από τις 9 έως τις 1 το πρωί του Σαββάτου, το μουσείο θα παραμείνει ανοικτό παρέχοντας τη δυνατότητα στους μικρούς αλλά και μεγάλους επισκέπτες να περάσουν «Μια νύχτα στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας» με ποικίλα δώρα και γενικό εισιτήριο 5 ευρώ.