Η σιβηρική στέπα υποδέχεται τον Πάμπλο Πικάσο και τα ερωτικά χαρακτικά του. Η σειρά έργων «Suite 347» εκτίθεται για πρώτη φορά στη Ρωσία, στο μουσείο μοντέρνας τέχνης του Κρασνογιάρσκ, στην έκθεση «Πάμπλο Πικάσο. Ο πειρασμός».

Η συλλογή  (παρουσιάστηκε το 2008 στο Τελλόγλειο Ιδρυμα στη Θεσσαλονίκη) περιλαμβάνει 347 χαρακτικά τα οποία ο Πικάσο δημιούργησε το 1968 σε διάστημα επτά μηνών στο σπίτι του, στη Μουζέν στη Νότια Γαλλία. Ανάμεσα στα θέματά τους ο θεατής συναντά τα αγαπημένα μοτίβα του ζωγράφου: γυναικεία γυμνά, ο κόσμος της ταυρομαχίας, η ελληνορωμαϊκή μυθολογία, τα μεσογειακά τοπία.

Η «Suite 347» είναι ένα μάθημα τεχνικής για την ιστορία της χαρακτικής, καθώς σε αυτήν τη σειρά ο Πικάσο χρησιμοποιεί διαφορετικές τεχνικές και παρά τα 87 του χρόνια τα δούλεψε με φρενήρη δημιουργικότητα, παιχνιδιάρικη διάθεση και πάθος. Κυρίαρχο άλλωστε θέμα τους είναι η γυναίκα. Έτσι όπως την παρουσιάζει στις ερωτικές σκηνές «Ο ζωγράφος και το μοντέλο του», «Ραφαήλ και Φορναρίνα» αλλά και στα γυμνά σχέδια με γυναίκες λουόμενες, πόρνες σε οίκους ανοχής ή στις σκηνές αρπαγής της Σελεστίνας.