Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ανακοινώνει ότι δέχεται αιτήσεις υποψηφίων φοιτητών για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Μουσειακές Σπουδές».

Δεκτοί στο Πρόγραμμα γίνονται οι πτυχιούχοι ελληνικών ιδρυμάτων της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και Σχολών της αλλοδαπής, εφόσον προσκομίσουν ισοτιμία του τίτλου τους από το ΔΟΑΤΑΠ.

Πληροφορίες για τα δικαιολογητικά που καλούνται να υποβάλουν οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μεταπτυχιακοί φοιτητές υπάρχουν στον ιστότοπο του Προγράμματος (www.museum-studies.uoa.gr)

Ο φάκελος υποψηφιότητας θα πρέπει να κατατίθεται είτε ιδιοχείρως είτε με ταχυαποστολή (όχι με συστημένη επιστολή), εντός των προκαθορισμένων ημερομηνιών υποβολής αιτήσεων.
 Δικαιολογητικά που κατατίθενται έπειτα από την τελευταία ημέρα υποβολής των αιτήσεων, δεν αξιολογούνται.

Ο αριθμός των εισακτέων στο Πρόγραμμα ορίζεται κατά ανώτατο όριο σε 15.

Αιτήσεις γίνονται δεκτές από 1 Σεπτεμβρίου έως 19 Σεπτεμβρίου 2014, Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες: 11.00-14.00, στη Γραμματεία «Μουσειακών Σπουδών», Νέο Κτήριο Μαθηματικού (εξωτερική είσοδος), Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, 157 84.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: 2107276499, 2107276434, e-mail: dstabol@admin.uoa.gr ή μπορείτε να συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα: www.museum-studies.uoa.gr