ΟΡΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΚΟΥ ΔΩΡΟΥ

  1. 1) Το πρώτο τεύχος που αποστέλλεται στο πλαίσιο της προσφοράς εταιρικού δώρου δεν περιλαμβάνει το όνομα του συνδρομητή.
  2. 2)Αγορά συνδρομής για το εκάστοτε τρέχον έτος, πρέπει να γίνεται το αργότερο μέχρι τις 31 Μαρτίου εκάστου έτους. Αίτηση – καταβολή συνδρομής, που φτάνει στα γραφεία μας μετά την ανωτέρω ημερομηνία, θα ισχύει για το επόμενο έτος.
  3. 3) Η πληρωμή της συνδρομής γίνεται είτε μέσω paypal στο site της εταιρείας μας στη διεύθυνση https://www.archaiologia.gr/ είτε μέσω εμβάσματος στον καταθετικό λογαριασμό μας στην AlphaBank GR6001401070107002320005184, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το περιοδικό. Παρακαλούμε αναφέρετε το όνομα του συνδρομητή και την ένδειξη “Εταιρικό Δώρο” ως αιτιολογία κατάθεσης. Απόδειξη της συνδρομής θα αποστέλλεται με το εκάστοτε πρώτο τεύχος εκάστου έτους.
  4. 4) Αντικαταστάσεις τυχόν κακέκτυπων θα γίνονται δεκτές για διάστημα δύο (2) μηνών από την παραλαβή τους από τους συνδρομητές. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία επιστροφής τυχόν κακέκτυπου στα γραφεία μας και την εν συνεχεία αντικατάστασή του, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλέφωνο, που αναγράφεται στο τέλος του παρόντος.
  5. 5) Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο επιθυμείτε να διακόψετε πρόωρα τη συνδρομή σας, θα σας επιστρέψουμε αναλογικά το μέρος της συνδρομής, που αντιστοιχεί στα μη εκδοθέντα τεύχη εκάστου έτους, δηλ. η διακοπή – υπαναχώρηση – ακύρωση συνδρομής ισχύει μόνο για το μέλλον. Η επιστροφή του αναλογούντος κατά τα προαναφερόμενα ποσού της συνδρομής θα γίνει εντός μηνός από την ημερομηνία που λάβουμε γνώση του αιτήματός σας, εκδιδομένου του σχετικού παραστατικού.
  6. 6) Η Εταιρεία μας σας ενημερώνει ότι τα προσωπικά στοιχεία τηρούνται απολύτως εμπιστευτικά και, καθόσον χρόνο ισχύει η συνδρομή, θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση του σκοπού της συνδρομής. Σε κάθε περίπτωση, η Εταιρεία μας, τηρώντας τις διατάξεις που ρυθμίζουν την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, σας ενημερώνει ότι, για την άσκηση των δικαιωμάτων που απορρέουν από τα άρθρα 12 και 13 Ν. 2472, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο και email που εμφανίζονται στα Στοιχεία Επικοινωνίας στο τέλος του κειμένου.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Αρχαιολογία & Τέχνες Α.Ε.Ε.
Πλατεία Καρύτση 10, 10561 Αθήνα
Tηλ: 210 32 28 705
email: info@arxaiologia.gr