Γίνε μέλος
Αποστολή με email
Το email σας *
email φίλου *
CAPTCHA *
CAPTCHA Code *
Ανανέωση CAPTCHA
Μήνυμα
* υποχρεωτικά πεδία
Αποστολή
Community
   από NoR3N Student
Δείτε το προφίλ μου
Περσινά ξινά σταφύλια
Last update: 23/05/2012 08:43

Πριν μια εβδομάδα πήγα στη παράσταση «Περσινά ξινά σταφύλια» της Μέμης Σπυράτου (επίτιμος πρόεδρος του Festival Αγώνα, που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία). Η παράσταση αποτελείται από δύο μέρη: Στο πρώτο έχουμε μια απαγορευμένη αγάπη μιας παντρεμένης και ενός όμορφου νεαρού, ενώ στο δεύτερο έχουμε απλά μια ιστορική αναδρομή με τραγούδια (πως μπαίνει και το αρχαιολογικό έ?). Δεν θα σας προϊδεάσω με το θέαμα (καλό, κακό, ιστορία κλπ.), απλά το αναφέρω τώρα διότι στο τέλος του μήνα σταματάνε οι παραστάσεις, οπότε όποιος προλάβει! Τέλος δεν ξέρω αν αξίζει να χάσετε ορισμένες από τις φωνές που τραγουδάνε!

 

Καλά να περάσετε λοιπόν!

 

Για περισσότερες λεπτομέριες: http://www.musicproject.gr/2012/05/%CF%80%CE%B5%CF%81%CF%83%CE%B9%CE%BD%CE%AC-%CE%BE%CE%B9%CE%BD%CE%AC-%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%86%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CE%B1/

Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
Last update: 18/05/2012 12:28

Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, φιλοξενεί αυτό το διάστημα και μέχρι τις 31 Αυγούστου την έκθεση της Μαριάννας Στραπατσάκη «Τα φαντάσματα της Μεσογείου ή οι Αντικατοπτρισμοί του παρελθόντος». Δεν μπορώ να κρίνω αντικειμενικά την έκθεση, οπότε θα πω πως είναι ωραίο σε τέτοιους καιρούς να έχουμε εγκαίνια εκθέσεων και πολιτιστικά γεγονότα (παρόλη τη παρακμή μας) που γεμίζουν αρχαιολογικούς και καλλιτεχνικούς χώρους αψηφώντας το γενικότερο κλήμα (δεν εννοώ το βροχερό που έχει σήμερα) της Ελλάδας. Είναι πραγματικά μια ευχάριστη νότα στη καθημερινότητά μας τέτοια eventsπόσο μάλλον όταν έχουν και κόσμο που ενδιαφέρεται τουλάχιστον δείχνει ότι τον ενδιαφέρουν. Σε γενικές γραμμές συνιστώ ένα πέρασμα από την έκθεση και από το μουσείο!

Δημοφιλή Blogs
Αποτρίχωση ή πώς να μη μοιάζουμε με τα ζώα
από Anna Archaeologist
Η μόδα είναι η τάση που έχει ο άνθρωπος να επεμβαίνει στη φύση. Ωστόσο, η τριχοφυΐα έχει λόγο ύπαρξης.
Ιερό του Διονύσου στα Ύρια της Νάξου
από EviKapa Αρχαιολόγος, MS · Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων
Ιερό του Διονύσου στα Ύρια της Νάξου-Αύγουστος 2009
Αρχείο Blog
2018
2012 (6)
2011 (1)