Community
Δείτε το προφίλ μου
Χρησμοί από το Μαντείο των Δελφών
Τελευταία ενημέρωση: 03/08/2012 12:38
1 / 2

Έναν ιδιαίτερο τρόπο βρήκε ο Δήμος Δελφών για να δώσει ένα χιουμοριστικό τόνο στην ιστοσελίδα του. 

Έτσι, μπαίνοντας στο www.delphi.gr,  ο επισκέπτης θα βρει και μια κατηγορία που αναφέρει: Λάβε Χρησμό.

Με απλά αλλά προσεγμένα γραφικά και υποβλητική μουσική, το παιχνίδι, που συνδέεται με την ιστορία του τόπου, είναι διασκεδαστικό καθώς τα…αποτελέσματά του παραπέμπουν σε κάτι ανάμεσα σε παροιμίες και ρητά των fortune cookies των κινέζικων εστιατορίων. 

Κι ένα παράδειγμα; Στη δική μου ερώτηση για το “τι πρέπει να προσέχω”, το μαντείο μου απάντησε: “Την ακοή των κωφών, την όραση των τυφλών και τα λόγια των μουγκών”… Τα συμπεράσματα δικά σας! 

 

 

 

 

 

Δημοφιλή Blogs
Η ιστορία των Τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα από το 1859 έως το 1949
από User
Ένα χρονολόγιο...
ΕΔΩ ΣΑΣ ΘΕΛΩ... ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;;;
από Spartan
Πρόκειται για ένα μεγαλιθικό κτίσμα εξωφρενικά μεγάλων διαστάσεων που υπάρχει κοντά στο Αγρίνιο. Αποτελεί μεγάλο μυστήριο το μέγεθος, η παλαιότητα, ο τρόπος κατασκευής, και η χρησιμότητα που είχε (έχει;), ο λόγος δηλαδή για τον οποίο κατασκεύάστηκε. Κατ΄εμέ πρόκειται για πανάρχαιο (προκατακλυσμιαίο πιθανότατα), ασύλληπτα μεγάλο πυραμιδοειδές κτίσμα, μεγαλύτερο από κάθε άλλο που έχει βρεθεί ως τώρα ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, που στην κορυφή του απολήγει σε τραπεζοειδούς σχήματος ακρόπολη, αποτελούμενη από ογκόλιθους εκατοντάδων τόνων. Ο χώρος είναι χαρακτηρισμένος ως αρχαιολογικος, προϊστορικής εποχής μάλιστα, και η ακρόπολη , που όμοιά της δεν νομίζω ότι υπάρχει, φέρει το όνομα "ακρόπολη Θεστιέων" και η περιοχή "Θέστια"
Σχετικά Blogs
Συμβουλευτείτε το Μαντείο
από User
Το Τμήμα Κλασικών Σπουδών του University College of London σχεδίασε μια διαδικτυακή εφαρμογή όπου μπορείτε να ρωτήσετε το Μαντείο ότι θέλετε.
Αρχείο Blog
2024
2021 (2)
2013 (10)
2012 (39)