Community
   από User
Δείτε το προφίλ μου
CRE XIII, Current Research in Egyptology, Μπέρμιγχαμ 2012
Τελευταία ενημέρωση: 22/02/2012 10:32
1 / 2

Σας προσκαλούμε στο 13ο Συνέδριο Current Research in Egyptology που θα γίνει στο Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ UK από τις 27 ως τις 30 Μαρτίου 2012. 

Το CRE πραγματοποιείται κάθε χρόνο και ο σκοπός του είναι να προωθήσει την ακαδημαϊκή επικοινωνία και ανταλλαγή ιδεών και να ενθαρρύνει τους μεταπτυχιακούς φοιτητές των πανεπιστημίων του Ηνωμένου Βασιλείου και του εξωτερικού να παρουσιάσουν την έρευνά τους πάνω σε θέματα Αιγυπτιολογίας. Το CRE ήδη έχει λάβει χώρα σε διάφορα πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου ενώ το 2010 έγινε και στο Λέιντεν της Ολλανδίας. Κάθε συνέδριο CRE εκδίδει τα Πρακτικά του σε βιβλίο.

Οι φοιτητές Αιγυπτιολογίας και γενικά όσοι ενδιαφέρονται για την Αιγυπτιολογική έρευνα καλούνται να συμμετάσχουν. Η τελική προθεσμία για να στείλετε τις περιλήψεις των εργασιών σας έχει πλέον περάσει αλλά έχετε ακόμη περιθώρια να κάνετε την εγγραφή σας για να παρακολουθήσετε το CRE XIII στο Μπέρμιγχαμ (η τελική προθεσμία για την εγγραφή παρακολούθησης είναι τα τέλη Φεβρουαρίου).

Για την εγγραφή σας και για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου (www.crexiii.co.uk). Επίσης μπορείτε να μας βρείτε στο Facebook και στο Twitter.

Η οργανωτική επιτροπή του CRE XIII

www.crexiii.co.uk

—————————————————————————————————————-

We invite you to the thirteenth Current Research in Egyptology Conference which will take place at the University of Birmingham from the 27th to the 30th of March 2012.

CRE is an annual conference, the purpose of which is to promote academic networking and encourage British and International postgraduate students to present their Egyptological research. CRE has been hosted in several universities in the the UK while, in 2010, it was held in Leiden. Each CRE conference is accompanied by an associated publication.

Both Egyptology students and Egyptology enthusiasts are welcome to attend. The deadline for the Call For Papers has now passed but you can still register to attend CRE XIII (the deadline for registration is the end of February 2012).

To register and for more information please visit the CRE XIII website. We are also on Facebook and Twitter.

The CRE XIII organising committee

www.crexiii.co.uk

 

 

 

 

Δημοφιλή Blogs
Η ιστορία των Τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα από το 1859 έως το 1949
από User
Ένα χρονολόγιο...
ΕΔΩ ΣΑΣ ΘΕΛΩ... ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;;;
από Spartan
Πρόκειται για ένα μεγαλιθικό κτίσμα εξωφρενικά μεγάλων διαστάσεων που υπάρχει κοντά στο Αγρίνιο. Αποτελεί μεγάλο μυστήριο το μέγεθος, η παλαιότητα, ο τρόπος κατασκευής, και η χρησιμότητα που είχε (έχει;), ο λόγος δηλαδή για τον οποίο κατασκεύάστηκε. Κατ΄εμέ πρόκειται για πανάρχαιο (προκατακλυσμιαίο πιθανότατα), ασύλληπτα μεγάλο πυραμιδοειδές κτίσμα, μεγαλύτερο από κάθε άλλο που έχει βρεθεί ως τώρα ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, που στην κορυφή του απολήγει σε τραπεζοειδούς σχήματος ακρόπολη, αποτελούμενη από ογκόλιθους εκατοντάδων τόνων. Ο χώρος είναι χαρακτηρισμένος ως αρχαιολογικος, προϊστορικής εποχής μάλιστα, και η ακρόπολη , που όμοιά της δεν νομίζω ότι υπάρχει, φέρει το όνομα "ακρόπολη Θεστιέων" και η περιοχή "Θέστια"
Σχετικά Blogs
31 Μαΐου 2012: Ετήσια Εκδήλωση της Ιταλικής Αρχαιολογικής Σχολής Αθηνών
από ScuolaArcheologicaItalianadiAtene
Την Πέμπτη 31 Μαΐου 2012 και ώρα 5.30 μ.μ. θα γίνει η έκθεση του έργου της Ιταλικής Αρχαιολογικής Σχολής Αθηνών κατά το 2011 από τον Διευθυντή της Σχολής Καθ. Emanuele Greco. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει μια τεχνική συζήτηση (στα ιταλικά) για το θέμα «La tutela dei monumenti archeologici al tempo della crisi: i casi di Pompei ed Ercolano» (Η προστασία των αρχαιολογικών μνημείων σε περίοδο κρίσης: οι περιπτώσεις της Πομπηίας και του Ηρακλείου Καμπανίας).
Εντυπώσεις από το συνέδριο Current research in Egyptology XIII
από User
Συνέδριο 'Current research in Egyptology XIII' (Πανεπιστήμιο Birmingham, Μάρτιος 2012) Σας ευχαριστούμε!
Αρχείο Blog
2024
2019 (1)
2018 (1)
2017 (2)
2016 (5)
2015 (14)
2014 (34)
2013 (9)
2012 (28)
2011 (2)