Επιμορφωτικό εργαστήριο με θέμα «Άυλη Κληρονομιά, Νέες Τεχνολογίες και Τοπική Ανάπτυξη» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016 στο Λαογραφικό και Εθνολογικό Μουσείο Μακεδονίας-Θράκης (Βασ. Όλγας 68, Θεσσαλονίκη).

Το επιμορφωτικό αυτό εργαστήριο, που οργανώνεται από το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης, το UCL Centre for Museums, Heritage and Material Culture Studies του Λονδίνου και τη Διεύθυνση Νεώτερου Πολιτιστικού Αποθέματος και Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος i-Treasures (www.i-treasures.eu), απευθύνεται σε άτομα που εργάζονται σε πολιτιστικούς οργανισμούς, πανεπιστημιακά τμήματα, συλλόγους, μουσεία, σχολεία και τοπικούς φορείς καθώς και το ευρύτερο κοινό.

Κεντρικός στόχος είναι η ανάπτυξη των τεχνικών δυνατοτήτων των συμμετεχόντων με ιδιαίτερη έμφαση στο ρόλο των νέων τεχνολογιών και η παροχή βοήθειας στη διοργάνωση προγραμμάτων διαφύλαξης της άυλης κληρονομιάς.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν τη συμπληρωμένη αίτηση συμμετοχής τους στην ηλεκτρονική ταχυδρομική διεύθυνση: m.alivizatou@ucl.ac.uk

Αίτηση Συμμετοχής

Δωρεάν Συμμετοχή – Περιορισμένες Θέσεις. Για εγγραφές και πληροφορίες επικοινωνήστε με: Μαριλένα Αλιβιζάτου-Μπαράκου (m.alivizatou@ucl.ac.uk)